Kviečiame tėvelius į mokymus!

Vilniaus lopšelio-darželio „Žirmūnėliai” darbuotojai jau ne vienus metus dalyvauja Ugdymo meistrų siūlomose kvalifikacijos tobulinimo ilgalaikėse programose. Norime pasidžiaugti, kad yra galimybė kaip šios platformos ilgalaikiams naudotojams prijungti ir tėvelius.

Ugdymo meistrai — skaidri, patikima organizacija, kurianti kokybišką ir platų turinį bei gebanti pritaikyti inovatyviausias pasaulio ugdymo tendencijas Lietuvos švietimo bendruomenei. Detaliau galite pasiskaityti https://www.ugdymomeistrai.lt

Dėl prijungimo prašome kreiptis į Vilniaus lopšelio-darželio „Žirmūnėliai” administraciją.

 

Artimiausi BDT programos mokymai tėveliams:

  1. Mokymai „Ekranų nauda, žala ir ribos vaikams“. Lekt. Indrė Neimantė. (Vasario 28 d. 12:00-13:30 val.)
  2. Mokymai „Vaikų žaidimai ir žaislai. Kokią įtaką vaiko raidai turi per didelis kiekis žaislų?“. Lekt. Indrė Neimantė. (Kovo 21 d. 12:00-13:30 val.)
  3. Mokymai „Spec. ugdymosi poreikių turinčių vaikų apžvalga: ką daryti mokytojui, specialistams ir tėvams?“. Lekt. Gabrielė Tervidytė-Arandi. (Balandžio 2 d. 13:00-14:30 val.)
  4. Mokymai „Kaip žinoti, ar mano vaikui jau bėda ar dar išaugs?“. Lekt. Gabrielė Tervidytė-Arandi. (Balandžio 16 d. 12:00-13:30 val.)
  5. Konsultacija tėvams apie specialiųjų ugdymosi poreikių turinčius vaikus. Lekt. Gabrielė Tervidytė-Arandi. (Balandžio 30 d. 12:00-13:30 val.)